Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Lyckan som i mitt fönster bor


Oxalis triangularis är lyckans
latinska namn
Med rosalila små blommor
och fladdrande fjärilsvingar på

Blir lycklig att bara se henne
i mitt fönster stå
Tänk att lyckan ibland
nog kan finnas
närmare än man tror

Det är i alla fall så jag tänker
När jag ser på den lycka
som i mitt eget fönster bor




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 62 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-29 09:28



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Förtjusande dikt om Oxalis triangularis
2023-04-30

  Irene Backström
Den är förtjusande!
2023-04-29

    Lena Staaf VIP
Ibland höjer vi blicken för mycket och missar att se det allra vackraste nära oss.
2023-04-29

  Larz Gustafsson VIP
Lyckan pryder sin plats.
2023-04-29

  Månfare VIP
En vacker färgbomb!
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP