Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte döma


Som en solfjäder

Dikt av Julia Engström

Inte visste jag att en bok med ett så intetsägande omslag kunde rymma en så intressant och fängslande själ.

Som en solfjäder vecklar du långsamt ut dina sidor för mig.

De blir ännu vackrare i ljuset av min förvåning.




Fri vers av Julia Engström VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-29 10:06



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Fin liknelse med en solfjäder.
2023-05-02

  Skatflickan VIP
Slutraden, så vackert!
2023-04-29

  Irene Backström
Tycker om!!!
2023-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP