Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Gastkramad. Av jba. 2023-04-30. Datum är när texten lästes, oavsett när den skrevs.


Kommentar på en text (2736) bara ord





Litet som att älska eller drunkna.
Litet som vindlande höjder och att bli nedtryckt
under vatten av någon som vill kunna skylla
ifrån sig efter att ha försökt sig på
att närma sig ett eget paradis.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-09 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP