Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


flitig



Vännen är flitig på olika plattformar
hon säger då de skriver om andra
sättet de formulerar sig
då urskiljer hon mobbarna
men även de saktmodiga

vi behöver inte vara lysmaskar
för alla och envar
det räcker en enda person förstår
och ser oss som den vi är

Det är de givande samtalen som får oss att växa





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-05-01 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP