Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avansen går före vår jord



Volvo går mot strömmen
för att få sin vilja igenom bygga en batterifabrik
utanför Mariestad i Västergötland
fabriken, som ligger i en träddunge med en damm
hyser arten större vattensalamander och det är de
som får ett nytt hem i nybyggda dammar.
Även andra arter i området kommer flyttas
till de nya dammarna, bla trollsländor.

Över 10 500 salamandrar har hitintills hittats
under en månads flyttarbete.
De är en strikt skyddad art och hittades i området
när planerna för bygga fabriken väcktes.
Även fortplantningsområden och viloplatser är skyddade
enda lösningen för kunna bygga fabriken var
flytta djuren

vore det inte bättre VOLVO FANN ANDRA MARKER
nog är det skit med det svenska folket
och de folkvalda som inte sätter ned foten

samvetet sitter de på!!




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-01 14:51



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Du får fullständigt medhåll av mig. Vilken jubelidioti! Väl rutet.
2023-05-01
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP