Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack för idag klokuggla


Hasta la vista


Nu ropar allt mitt göra
det mumlar i mitt inre öra
ändå taket min himmel
och vad denna ger
Aftonrodnad, morgonsol
och mycket, mycket mer
sådan är min boning
där fantasins frihet får vara
inga biljetter behöves
hotellrummen sparas
Min vita fåle står redo i stallet
ryktar den varje dag
och polerar lädret
på seldonen det gör jag.






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-05-01 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP