Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kung Charles kröning.


Kantor

Kantorn ska åka på Kung Charles Kröning i England nu i maj. Han som har inbjudit mig så många gånger till sin kör inte vilken som helst ”alla kan sjunga kören” dit jag inte haft möjligheter i att närvara så långt. Nu kommer han alltså att ta flyget till London och bo nära slottet ja bevars. Jag har faktiskt befunnit mig och varit på Madame Tussauds ett gigantiskt kungligt kultur residens, det var en ära.

Hur som helst; En nörd av kungahus är denne kantor in i det minsta.

Tänk nu kanske kommer i sin artbildning i att vara, för fin för mig framöver men jag kan sitta och tralla på altanen så länge och tids nog bjuder han nog till igen för sin kör, och så finns ju andra utsökta körer med kantorer i mitt område att sjunga i.
Jag får vid tillfälle kasta mig i kärran och åka i väg till någon övning framåt det skulle vara så himlakul. Wow-känsla det minsta resten får tala för sig själv.

Ha nu så fint i London min före detta arbetskamrat, Kantorn.


Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-01 16:53



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
En vän
2023-11-12

    Lena Söderkvist VIP
Han kommer nog igen, varför skall du annars sakna honom. Innerst inne så känner man sin medmänniska. Tycker om din text som på ett så indirekt sätt berättar så mycket om ditt sångintresse och din vänskap. Kantorn har dubbel anledning att känna sig glad. Så var det sagt.
2023-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP