Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Björnen


sov länge i botten på en tjärn
hjärtat slog tunga slag
i väntan solen skulle tina frostad tuva
ahh brummade Brum
då droppar genom gallret började sina
biltvätt behöver jag inte
men vårens droppar att dricka
björnen lufsade genom skogen
vindens klaviatur spelade på sin orgel
genom naturen
och lärkans bjällra hördes högt i skyn
de levande dagarna
nalkas

tack för att solen skiner
tack för de vita svanmolnen
glansen i den blåa stenen
och lammen som skuttar
över de himmelska ängarna
det är då änglar
breder ut sina vingar




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2023-05-02 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP