Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


blädderiblock



den nya dagens noteringar
skaffa gurgelvatten
förhindrar dålig andedräkt
knäskura utanför dörren
det stoppar mossiga tankar
ät och drick enbart
sådant som ger hälsa
umgås inte med personer
som förminskar dig
låt ingen riva ner det du byggt upp
fortsätt drömma de ger möjligheter

står på ruta ett och börjat hoppa
vänta bara
ska storstäda

dammtrollen ska slukas








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-05-03 04:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP