Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


klappersten

över de hårda fälten har vi vandrat
med blödande fötter
tills vi nådde havet
skrubbade smutsen ur kläder
och fick vita händer
vi grävde efter sanning
stod till knäna i dyngan
vad berättas om den
som förlorade allt
men vann livet åter

men de som lade sten på sten
tills den första välte
de andra över
stod kvar med smutsiga händer
det berättas ännu om den
som drev ut på havet
men kom åter




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2023-05-04 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP