Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto--julros


optimisten klokugga



tänkte inte på efter lång vinter
trädgårdsarbete krävande
styrketräning för axlar och ben
kom ihåg maskrosorna
de lyste som solar
efteråt lyste de fast fångade bakom plast
låg bedjande på knä då jag grävde
fångad i en tanke
rullbandet under mina fötter
fortsätter trots jag inte är med




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 44 gånger
Publicerad 2023-05-04 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP