Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har väl då aldrig varit med om maken, att ha sett någon rida genom staden som barbacka och helt naken. Skrev texten alldeles nyss för att få igång själva motoriken och lusten i skakandet. Har du skakat nekande på huvudet idag?


Jag har väl då aldrig




Jag har väl då aldrig stått på stranden vid Keela we,
troligen för att jag aldrig haft en katt att kela me.

Jag har aldrig upplevt hur det är att heta Rune
och aldrig läst en enda bok om Sune.

Även har jag ej beträtt en gata i Svinesund,
men grisar sågs heller ej till på månen rund.

Det gick inte en individ över några ängar trind
ej heller blåste en bris till då sval sommarvind





Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-05 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP