Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsfilosofi.

När någon eller något är borta eller över.

Då heter det att man skall leva på minnen.

Men då man minns allt mindre ser jag

fram emot en allt magrare tillvaro.

                        -------

                   Lev i nuet!

  




Övriga genrer av Tor-Björn Gustavsson VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-05 09:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att mätta mun efter matsäck
Eller efter rådande omständig
-heter. Då kanske man
känner sig mer
lycklig än
olycklig?




2023-05-05

  Marita Ohlquist VIP
En bra och tankeväckande text med ett uppmuntrande och omtänksamt avslut.
2023-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Gustavsson
Tor-Björn Gustavsson VIP