Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmiddag älskade uggla<3


hann ifatt tiden



somnade utan märka det
blev nockad av allt det tunga
ovanpå alla dårar
läste djurskyddet söker hem
till Elvis osäker med nya människor
annars följer han fötterna dit de går
det skär i hjärtat
tilliten tunn som Nybrovikens is
flyttas hit och dit
har huset fullt
desutom blir pojkarna svartsjuka
skrev till vännen elände de håller på med
efter middagen
började världen åter lukta
ljuden fortplantar sig som dominobrickor
hör genom öppna fönstret
talgoxen pumpar sin stulna cykel
i buskarna där virriga pilfinkar
kivar som små fyllon
luften kittlar plötsligt näsan
och pojkarna som bråkade
försvann åt varsitt håll




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 54 gånger
Publicerad 2023-05-05 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP