Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


sjutton år


Sotis sover bort tiden
men så väcks hon till liv
och rösten hennes
har ändrat färg
den ljuder idag som en malmklocka
Det finns mycket i livet
som inte går att ersätta
den tysta kärlekens brinnande låga
den som inte tänker därpå
är de som aldrig bryr sig
så fattiga






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-05-05 12:58



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
otroligt hon mår bra
2023-06-07
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP