Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arma vännen

sitta och vänta på en skadeskjuten
det finns få som tålamod har
vänta på akuten




Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-05-05 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP