Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto /tack för idag klokuggla <3


vitsen faller platt



nog är det så det bittra
spelar på cittra
skickligt vässad penna
då martyrer blottar sina sår
och vitsen
faller handlöst genom rymden
borrar in sina hullingar
i hjärtat svart

tankspridd
fuktar luften grenarnas
tuschstänger
det är den nya kalligrafin
dimman igår lättade försiktigt
revor gläntade dörren
före det blev natt




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 147 gånger
Publicerad 2023-05-06 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP