Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vänskap.


Lyckoland

Dikt av Julia Engström.

Själens tomrum är för tillfället borta.
Självhatstankarna som ibland äter upp mig har nu kommit till korta.

Känslan i magen är som en varm o gosig filt.
Glädjen studsar vilt.

Tänk att vänskapens band,
Kan dra in en i lyckoland.

Du har spelat på mina innersta strängar, jag blommar i din närhet.
Det hoppas jag att du vet.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-05-06 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP