Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


soldater


ser dem på avstånd
soldaterna
Då ståtar med en färggrann kostym
kläderna deras gröna
Robin Hood vill alla ha
Då vi vänder blad
finner vi på varje sida
vägarna han smyga
rövar från de rika
Alla ska vara jämlika




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2023-05-07 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP