Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan

Du var vid mig
men jag såg dig inte

Fast jag var där
såg du förbi

Ett hål genom mig




Fri vers av haiku-hare
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-08-13 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haiku-hare