Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morfar Harry och kamrat på morfars mc.


DET VÄLBEHAGLIGA EKOT

Här finns ett välbehagligt eko

Ett eko från en annan era

Jag återvänder till ett eko

från tid som inte finnes mera

En doft av trevnad och idyll

av det robusta och rejäla

Det ekot tränger in i mig

Jag ger det tillstånd att besjäla

 

Här susar granskog än en gång

Och fyrtiotalets forsar brusar

mitt i en tid som känns så trång

där jäktad nutidsmänska rusar

Hej, stanna upp och njut en stund

Glöm stressen och digert bråda

Vi träffas i Margretelund

som doftar av konvalj och kåda

 

 

LARZ GUSTAFSSON 10/5 2023

https://www.youtube.com/watch?v=jKefR38g1jo

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2023-05-10 18:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Carl Jularbo var resande.

2023-05-12

  Federico Romano
Var tvungen att googla Tjavo, fin text.
2023-05-12

  Larz Gustafsson VIP
Han var en tjavo.
2023-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Avestaforsen t ex.
Jularbo ruled!
2023-05-11

  Koloristen
"fyrtiotalets forsar brusar"

-Mäktigt!
2023-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP