Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är hämnden ljuv?


Ljuv

Alla är vi
vinnare och
förlorare

Med dig var jag förlorare och du
vinnare

Jag sårad, svag, sorgsen
skamlig i min lust och längtan
sjuk av min trånad

I ett slag
förändrades allt

Stolt, lugn och lycklig har jag funnit min kärlek

Ser dig nu
sårad
av en annan

Skadeglädje far igenom mig
-ha, ödets ironi!

Men så tänker jag att kanske är det så att
med just mig
och med just henne
var det inte meningen

För dig väntar en annan famn




Fri vers av haiku-hare
Läst 280 gånger
Publicerad 2006-08-13 21:20



Bookmark and Share


    Panta rei
Schysst respons: samma tema, andra ord och en hoppfull slutkläm! :-)
2006-08-13
  > Nästa text
< Föregående

haiku-hare