Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


rymdens barn glömmer inte de sina


hemkommen såg en skugga skymta
en liten fågel obestämd sort
genom det frostade glaset
oron sköljde genom själen
gick ut plockade bort stolar och staket
hade byggt upp för Latte inte
skulle rymma
med tunga steg drog igen dörren
hade inte funnit fågelungen
måste täta ovanför nedanför porten

klädd i begravningskläder
såg honan landa med mat i näbben
och söka efter den lilla
hur ska hon höra den späda rösten
bakom planket?
skrämd flera gånger
skrämd in i rovdjurets gap





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-05-12 18:35



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
fick in den i garaget och resten är historia
2023-12-26

  the wildcat VIP
har fullt upp städa och plantera och
fixa porten så inte det här händer en gång till

tack för idag klokuggla<3
2023-05-12
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP