Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


godmorgon klokuggla<3


förutsättningslöst



svårt veta det ömtåliga
det lilla hjärtat av skräck pickar
starkt ändå det tickar
naturens vägar outgrundliga
människan gav upp
såg bara krans och kista
hoppet får en inte mista
den skrek som en tupp

ungen hade överlevt natten
människan skyndsamt backade
före familjen resväskan packade
men inte överger de skatten










Bunden vers (Sonett) av the wildcat VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2023-05-13 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP