Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


om än irrbloss



söker fylla oss med tystnad
och med vår tystnad väva en svepning
är de inte förfarna i vävandets konst
vår tro och drömmar går inte kväva
vi är gnistor som lyser vägen för varann
vi är elden som aldrig falnar
ljuset ger oss styrka och driv
om än mörkret söker andas vår själ
reser vi oss ur askan
våra tankar går sin egen väg
det ryker i byvägarnas damm

hjärtekram klokuggla<3





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-14 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP