Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kudden

Väl använd tid
då känner du dig nöjd och glad
då huvudet vilar på kudden
trött kan du känna dig
ändå utvilad
av dina möten under dagen
före sömnen stänger locken
visst finns tragedier
hur den som bär skulden
ska känna allt går igen
kan inte tänka mig på
eller skakar den av sig allt
så det stänker








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2023-05-17 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP