Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


...

 

 

sa du

 

mot mitt kött

utspridd i orden

och fjärran hördes

 

en vardag längesedan

 

av staden

var du en doft

av nylagd asfalt

 

dina punkter 

förblev oavslutade

 

någonstans

 

skvalade en transistorradio

genom ögonblicket

 

strax innan

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-14 13:07



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
...love hurts....
2023-05-14
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP