Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


själavandring



somliga av dina rader
gav då huvudbry
du hade rätt som skrev
orkeslös av värk
den rostiga bakluckan
kommer gnissla flera veckor
vilket kräver planering
för inte bilen
motorstopp ska få
det gäller fylla på bensin
och olja med jämna mellanrum
för inte mekaniken
ska rosta
på onsdag ska den till verkstan
och servas

visst kan vi koka soppa på en spik
kör inte över andras lik
ger hellre en välförtjänt pik
mixar liknelser med sanning
utan förlora både skepp och bemanning!







Fri vers av the wildcat VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-05-15 10:33



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
ni ser mig inte, men jag ser er

tröttnat iaktta era rörelser
detta är min fristad
släpper aldrig in er

det var bra ordat stämmer precis
den första dagen
2023-05-15
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP