Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SPRAKFÅLE

Sprittande jazz

en sprudlande dag

Spretiga toner

kommer slag i slag

Här finns kornett

kontrabas och saxofon

trummor, piano

och en sprakfåle till son

 

Otyglat

Ohämmat

Sommaren till ära

Tids nog är isen här

som kan brista eller bära

Sprittande jazz

i en porlande tid

Ett sätt att uttrycka

förnöjsamhet och frid

 

LARZ GUSTAFSSON 16/5 2023

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 90 gånger
Publicerad 2023-05-16 15:31



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Verkligt härlig dikt! Fantastiska rum. Bokmärkes.
2023-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP