Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väl använd tid klokuggla <3


en av dessa dagar
är väl den bästa då man inget vet
om dagens paket
vi ser på det vackra pappret
och snöret med rosetten
vi skakar försiktigt, lyssnar
och när vi inget hör
försöker vi öppna en flik
för att kika in, men då allt är svart
börjar vi dra i rosetten
snart ligger både papper och snöre
på bordet
och kartongen ligger där utan all grannlåt
då vi lyfter varsamt på locket
väntar vi oss inget utöver de vanliga plågorna
desto större överraskning
då dagen rinner undan, bara glädje
vi har varit utfattiga länge
varje droppe är en rikedom

Allt började med ringsignalen




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-05-17 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP