Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiften för den svage


Tänk om sommaren aldrig kom

Om vintern bäddade om dig i sin djupa dvala

Lät dig sova dagar ut och dagar in


Tänk om våren aldrig kom

Bäddade ängarna med sina maskrosor och gröna gräs

Spred dofterna som lockar dig ut

Om hösten bara stormade och marken bestod av grått grus

Husens betong skrek när du gick i regnet mot tomma intet

Så kan det vara för somliga.


Bakom alla väggar bor det liv

Men inte ser du dom när du springer ut var dag som går


Ägna dom en tanke


Även fast det åter är en vår.








Fri vers av Isvatten VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2023-05-17 09:20



Bookmark and Share


    Bosseg02
Som glad amatör och ny här, denna gillade jag mycket.

//Bosse
2023-08-19

  SatansSon VIP
stark text
2023-05-26

  Koloristen
"Ägna dom en tanke" är välplacerat.
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP