Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inne i ditt hjärta.

du har en sorg.
långt långt.
inne i ditt hjärta.
du trodde inte,
du kunde finna-
glädje känna kärlek.
tro o hopp.
mitt hjärta..
fult av sorg.
du fick dina,
två älskade söner.
till låns några år.
julen är jobbig o svår.
tänker på er med kärlek.
av birgitta er mamma
skrev 12.12 2022

































Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-18 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP