Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unga blommor


Jag var så söt

Som blomman på en äng

Liten och vit

Med små små gröna blad

Men inte visste jag det då

Ingen kan förstå

Hur unga flickor tänka

Man vill ändra på allt

Salt ska det vara

Inte sött





Fri vers av Isvatten VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-05-18 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP