Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillåt mig att reklamera

Hur klarar
sig mänskligheten
utan allt det där

Som ska göra
en både ung och kär

Ibland är det choklad
som heter Mon ami

Ibland en bubbelpool
man borde plaska i

När kan man bara få va
utan vare sig
det ena och andra

Måste man förställa sig
och gå in i någon sorts
trans

Bara för att få vara sån man
faktiskt e Mon diue

För mig syns det så trist
att jag hellre ville dö








Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-18 17:25



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Roligt skrivet om en trist företeelse! Reklamen som lockar fram behov som vi inte visste att vi hade.
2023-05-20

  Kungskobran VIP
Shop til you drop.
Kom och köp
konserverad gröt
allting går att sälja med
mördande reklam.

Tillbaka till naturen med Rousseau….


2023-05-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om olika syn på livskvalitet.
2023-05-19

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=m31Nj4GLfi4

2023-05-18

  Larz Gustafsson VIP
"All reklam den lurar oss", som punkbandet Baiters uttryckte det en gång i tiden.
2023-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP