Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig

Kan du ta mig i din famn
och vagga mig lätt
fram och tillbaka
ömt och lätt
och se mig

Kan du stryka mitt hår
med din varma hand
bjuda på känslan
av din omsorg
och höra mig

Kan du låta mig vara
tillräcklig som jag är
hålla mig nära intill
ge mig av din tid
och älska mig




Fri vers (Fri form) av Sofia Viktoria
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-18 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Viktoria