Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonsstund klokuggla<3


di gamle visste vad de kvad
på ordspråk blev de rika
av i fåran plöja harva och så
vanmakt då frosten fällde skörden
men även de under som skedde
de hjärntvättade sedan generationer
och kyrkans makt om dem
nålen trädde
gubevars för den eliten




Fri vers av the wildcat VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-05-19 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP