Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pytt på livet

Varje dag
lite gammalt, lite nytt.

Hur man än ser det:
livet är en pytt
av gammalt, av nytt,
av det falska, av det sanna.

Så kan det vara
i livets pytt i panna




Bunden vers (Rim) av Björn Nilsson VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-05-19 20:32



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja, livet är en salig - eller osalig - röra...
2023-05-25

  Larz Gustafsson VIP
Mmmmm...
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP