Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte förundrad



människor hoppar från bron
det hände även i vår lilla stad
idag har mörkret blivit kompakt
vad gör de mot människan
värdet sitter det i ett stämpelkort
som stämplas in varje morgon
passar du inte in
hänvisas du till lastkajen
där dagverkarna går
har du tur får du ett mål mat
så länge till kvarnen du orkar
förstår helt och fullt
människan fången i ångestens bojor
fråntagen allt
vems var skulden
om inte den med sovel på sitt bord
och bankbok på fickan
som aldrig fick nog
stal även livsgnistan
och slog spiken i kistan

vad säger det om världen idag
vad är du mot jag






Fri vers av the wildcat VIP
Läst 91 gånger
Publicerad 2023-05-20 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP