Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klippan-

är du den starka.
klippan.
som jag kan.
luta mig emot nu-
när alt är tungt.
när sorgens dag är här.
all hellgons dag.
ljus o krans.
skall tändas o krans läggas.
får panik min syster dog.
8 september2022,
hennes son dog 13,5 2022,
hon finns inte för mig .
min kära syster,
du är död.
död borta.
varför.
lutar mig mot.
klippan den andliga klippan .
får gråta i min ensamhet .
av birgitta skrev 2.11 20222 av birgitta




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-22 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP