Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


inte uträknad



Sover numera om natten
länge sedan uträknad debatten
På lutans strängar alla slår
det bästa de förmår
Socker i botten rör om med sked
det gäller hänga med
alla slåss så blodet flyter
nyttjar varje skavank
använder gärna grannen som bollplank
Gräver gravar utan att blinka
gästbesök hos Treblinka?
Gud nåde den inte påläst
de växlar upp i en hast
utan den minsta rast
från lamm till varg
sliter de av motståndarens hals
Det är sanning och inte vals!





Bunden vers (Rim) av the wildcat VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-05-25 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP