Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu 13


Vi träffades en gång
min mor och jag och det var
den enda gången




Fri vers av Rolf Winnerholm VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-05-24 16:52



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Den fastnade hos mig! Tack!
2023-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP