Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


svinen


de sämsta svinen finner vi inte i stian
de är fredliga i jämförelse
med människan
som plågar djuren till döds

inte är de höstens färger eller vårens vind
de som trampar ner och skövlar
det är de missbrukade ideologiernas kyrkogård
där korparna häckar

runorna på stenen berättar om ett folk
som reste sig från sin hukande gång
medan de besuttna bortskämda av vällevnad
ruttnade bort








Fri vers av the wildcat VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2023-05-25 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP