Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rensa ut all ondska.

fri fri.
att göra vad du vill.
ingen annan skall.
ta din vilja.
ingen annan sänder.
0nda tankar till dej.
fri fri från ondska,
känn som jag.
äntligen fri.
tack all minna vänner.'
som sänder mig kärlek,
känner bara vil rensa ut all ondska..
min hund känner ondskan.'
hon går o lägger sig på toan.
satt vid bordet i morse .
när nu är jag trött på hat,
jag är bara jag,
jag har inte gjort nåt.
rens a rensa ut så tänkte jag .
av birgitta skrev i dag 25.5 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-05-25 13:32



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ja en konst i sig
Att undvika ta åt
sig i onödan av
Ondskan?
;)
2023-05-30

  Koloristen
Härligt när du ger dig hän.
2023-05-25

  Vindsvala VIP
Hoppas att du får må bra snart och slipper allt det onda!
2023-05-25
  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP