Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Glad

Bilden av poeten är en ångestriden människa förgrämd i sitt djupa allvar

Får en poet vara glad?




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-03-30 16:01



Bookmark and Share


  Tomas Sofia Johansson-Jonsson VIP
jag är inte glad
men jag känner
allt enormt lugn
oavsett allt
bella säger
att hon får
11 olika känslor
av mina dikter
jag känner inget
av de...
försöker bara
skriva professionellt
2024-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP