Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opus 8707

 

 

Sitter vid datorn

på balkongen med utsikt

över Mälaren

tornseglarna bjuder på

en sällsam flyguppvisning

 

mot klarblå himmel

ny herre på täppan i

talltoppen färgen

på askarna har gått från

gult till grönt tänder en Prince

 

smuttar på whiskyn

njuter i kvällssolen en

dag går mot sitt slut

fiskegänget på fjärden

packar ihop drar hemåt

 

ryssar polacker

och ukrainare i

osalig blandning

där råder inga strider

bara fokus på fisket

 

lite öde på

gatorna gapar tomma

på bilar långhelg

för några andra jobbar

som vanligt annandag Pingst




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-26 19:12



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Lätt att känna stämningen där på balkongen:-)
2023-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP