Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något redigerad. Skrevs 171117


Skagenkonstnär :)


En konstnär i Danmark i Skagen
i sin målade dam blev betagen
han klev in genom ramen
ut klev då damen
nu sitter målaren i tavlan - bedragen.




Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-26 21:01



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Hahaha, den här var ju om möjligt ännu bättre än den förra. Limerickarnas julafton, tack för god underhållning.
2023-05-27

  Respons VIP
Fyndig och rolig limerick!
2023-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP