Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vind

 

 

 

utanför

reser liv

 

under den vackra blå

i återkomst

 

kraft

 

i ung tid

avklädd växande

skör

 

på nytt

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-05-27 09:48



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tankfullt, tanka fullt... tanka på
2023-06-01

  KYREUS of Sweden
Passions...
pumping, pumping.
Again and again
forever.....
2023-05-27
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP