Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att tillhöra social grupp 1


OLIKA MÄNNISKOSYN

min syster och jag har inte samma människosyn . hon har påpekat att hon till hörsocialgrupp ! Gör det henne till en bättre människa? knappast .arrogans en aura av
människoförakt ryms i detta uttalande .Självgodhet lutar det åt.




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 73 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-05-27 14:33



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Klassförakt neråt.
Tycker det blivit vanligare.
Att fattiga beskrivs som lata eller allmänt omoraliska.
2023-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP