Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OLÄmplig sarkasm


FINNS DE KVAR

en dirigent hade till uppgift att dirigera panflöjtisten
Dana Dragomir.
När hon blev svettig dog hon i tröjan och tittade ner i urringningen.
Dirigenten sa. FINNS DE KVAR
Dirigenten blev inte populär efter det uttalandet.




Prosa av Ingegerd svedin VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-05-27 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP