Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

motvind klokuggla


Vem blir förvånad
det Turkiska valet
diktatorns jasägare
tvättar hans
smutsiga tvätt vit
döva och blinda




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2023-05-29 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP